Friday, April 22, 2016

2 Tahun!

Salam.

Tengok tarikh entry terakhir
21 April 2014.

Tengok tarikh hari ni
22 April 2016.

Dah 2 tahun weh.
Lama tu.
Lama.

So persoalannya
Korang yang kat list contributor sebelah ni
Masih berstatus blogger ke?

Korang yang membaca ni pulak
Masih aktif berblogger ke?

Aku?
Tak.
Kot.

Hahahahahahaha.

Sekian.

p/s: entry ni ditulis sebab kebetulan login email yang ini..nak beli barang kat lazada kononnya..

10 comments:

  1. hahahha...aku pun dah jarang update...untuk tahun ini baru beberapa entry yang aku publish..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. tahniaah alien.. heyy!! mestilaa masih blogger u... kiki...

    ReplyDelete
  3. Saya pulak dah start dengan blog baru. Become a beginner again. Hihih. Diari Mommy Muhaimin

    ReplyDelete
  4. Okay lets start active back ! cepat ;p

    ReplyDelete
  5. masih berstatus blogger. kurang aktif je.

    ReplyDelete
  6. ramai controbutor pun x terupdate..? kami blog yg 1 penulis ni lagi la.. hehehehe

    ReplyDelete
  7. hehe..nampaknye kena upah orang update selalu ni..5 hinggit satu entri :)

    ReplyDelete
  8. xper.. blog bukanlah hakmilik kekall., hikhik2

    ReplyDelete